SCHUCO kozijnen van ELN laat uw huis stralen!

ELN is inmiddels ruim 25 jaar actief als leverancier van diverse kunststof systemen. ELN is in die jaren uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van Nederland. Al onze kozijnen, deuren, puien etc. komen uit eigen fabriek.

Doormiddel van eigen deskundige montageteams, bestaande uit 2 goed opgeleide medewerkers, staan wij garant voor een goede dienstverlening. Daarnaast beschikken wij ook nog over een eigen servicedienst om u optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Magazijn

ELN Kunststoftechniek Montage B.V. is erkend VKG-lid. VKG staat voor Vereniging Kunststof Gevelelementen Industrie en is dè branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren e/o leveren. Als lid van deze organisatie voldoen wij aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen.

 

Kortom, met ons VKG-keurmerk bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service! Bovendien loopt met het VKG Waarborgfonds geen enkel financieel risico.

 

Producten die wij onder andere aanbieden zijn:

-SCHÜCO Corona CT 70 Accent kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, tuindeuren, dakkapellen, Keralit gevel- en dakrandpanelen en nog veel meer!

Project van de maand